 |
 |
Çalışma Raporu |
|
 |
Gazete Pedi |
|
 |
Yayınlar |
|
|
TMMOB ÇEVRE MÜHENDİSLERİ ODASI GENEL BAŞKANI, MEDYASCOPE TV SOSYOPOLİTİK PROGRAMINDA MARMARA DENİZİ`Nİ İSTİLA EDEN MÜSİLAJ HAKKINDA KONUŞTU.
Yayına Giriş Tarihi: 15.06.2021 Güncellenme Zamanı: 15.06.2021 18:08:02 Yayınlayan Birim: GENEL MERKEZ |
TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Genel Başkanı, Medyascope TV SosyoPolitik programında Marmara Denizi‘ni istila eden müsilaj hakkında konuştu. Oda başkanımız, "Müsilaj sorun değil sonuç, çevre politikalarında eski zihniyet devam ediyor" dedi ve meslek odalarının karar mekanizmalarının dışında bırakıldığını söyledi. 
Yayını izlemek için tıklayınız ! |
 |
Dosyalar |
|
 |
(159 KB) (15.06.2021 18:01:39) |
PDF uzantılı Makale dosyalarını veya diğer Ek Dosyaları okuyabilmeniz için Acrobat® Reader®'ın bilgisayarınızda yüklü olması gerekmektedir. Acrobat® Reader® yüklemek için

Okunma Sayısı: 140
Tüm Haberler »
|
 |